Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید جلالی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد، با بیان اینکه شهرستان شهرکرد حدود ۳۳۰ هکتار فضای سبز دارد، گفت: بالغ بر ۶۰۰ هکتار از اراضی شهرستان قابلیت درختکاری دارند اما به دلیل عدم تخصیص اعتبارات و همچنین نبود آب کافی جهت کاشت درختان تا کنون نشده از این اراضی در راستای گسترش فضای سبز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نگهداری و توسعه فضای سبز سازمان سیما، منظر شهری شهرداری شهرکرد افزود: در این فضاها معمولاً درختانی مانند توت برگی، افرا، زبان گنجشک، نارون، اقاقیا و سوزنی برگان شامل کاج و سرو و .. همچنین درختچه‌هایی شامل انواع یاس، انواع رز، برگ نو، شمشاد، مروارید و ... کاشت می‌شود که معمولاً نهال‌ها هفته‌ای یک بار و درختان ماهی دو مرتبه آب‌یاری می‌شود.

جلالی با بیان اینکه عمدتا بالغ بر ۷۰ درصد آبیاری این درختان به روش آبیاری تحت فشار (قطره‌ای، بارانی و مه پاش و ...) انجام می‌شود، اظهار کرد: انتخاب درختان با توجه به استقرار درختان در منطقه و موطن درختان انجام و همچنین از همفکری و تجربیات کلان شهرهایی که آب و هوای مشابه شهر ما دارند استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: از آنجایی که درختان مثمر و میوه به دلیل شرایط فیزیولوژی گیاهی با آفات زیادی در دوران رشد و میوه‌دهی مواجه می‌شوند و زیبایی کمتری برای فضای سبز دارند، همچنین باعث احتمال آسیب به کودکان حین بالا رفتن درختان و چیدن میوه‌ها نیز می‌شود، لذا طبق بررسی‌ها و کارشناسی‌های انجام شده از کاشت این نوع درختان در فضاهای عمومی خودداری نموده و از این درختان تنها به صورت تکی در مراکز عمومی نظیر درخت بادام در آب‌نمای پارک تهلیجان و سیب و زردآلو در پارک ملت استفاده شده است.

معاون نگهداری و توسعه فضای سبز شهرداری شهرکرد در پایان گفت: با بررسی وضعیت فضای سبز شهرستان‌های بزرگ مانند کرج، اردبیل و تبریز که آب و هوای مشابه آب و هوای استان ما و از نظر کاری تجربه و سابقه بیشتری نسبت به ما دارند در می‌یابیم که در این شهرستان‌ها نیز از درخت مثمر استفاده نشده و معمولاً در فضاهای سبز عمومی از درختان غیر مثمر استفاده کردند و تنها در شهرهای شمالی که مرکبات به عنوان میوه بومی می‌باشد در برخی از پارک‌ها کشت شده است.

انتهای پیام/68036

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری شهرکرد مجید جلالی فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد

شهردار اصفهان گفت: در صدد هستیم بخشی از خط دو متروی اصفهان تا پایان سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد و ایستگاه دارک تا قدس در اولویت نخست قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از گذر کمرزرین و ایستگاه‌های فاز نخست خط دو قطار شهری اصفهان اظهار کرد: در گذر کمر زرین به یافته‌هایی دست یافتیم که بخشی از هویت شهر است، از این‌رو تیم کاوش در این گذر حاضر شده‌اند و در حال بررسی آثار کشف شده هستند.

وی افزود: در حال حاضر برای مرحله نخست در تلاش هستیم تا این گذر به سرعت در مسیر استفاده شهروندان قرار گیرد، از این‌رو عوامل در حال رسیدگی و آماده‌سازی گذر هستند.

شهردار اصفهان تاکید کرد: پاساژ زرین واقع در این گذر یکی از درست‌ترین اتفاقات معماری در این کلان‌شهر است، زیرا معماران در طراحی این بازار با نگاه به گذشته و هویت شهر، اقداماتی انجام داده‌اند که صدمه‌ای به شخصیت شهر وارد نشود.

قاسم‌زاده با بیان اینکه بازار زرین، یک پاساژ نوساز است که از گذشته روایت گرفته و به زبان امروز ترجمه شده است، گفت: این موضوع به معنای حفظ شخصیت شهر است، زیرا در راستای روایت گذشته در حال احداث است.

وی با بیان اینکه حفظ روایت کلان یا کلان روایت شهر یکی از مصادیق درست و موفق ساخت بنا است، ادامه داد: پاساژ زرین نیز با همین موضوع شکل گرفته است.

اکتشافات گذر کمرزرین با فرضیه‌های زیادی مواجه است و باید مورد بررسی باستان‌شناسان قرار گیرد

شهردار اصفهان با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مهم درباره گذر کمر زرین خاطرنشان کرد: زندگی در این محور باید جریان پیدا کند، زیرا این میدان، شلوغ‌ترین، پویاترین و حیاتی‌ترین میدان شهر بوده، اما سال‌های زیادی است که این میدان توسط گرد غربت اذیت می‌شود، از این‌رو هرچه سریع‌تر باید زندگی در این محور جریان پیدا کند.

قاسم‌زاده گفت: اکتشافات گذر کمرزرین با فرضیه‌های زیادی مواجه است و باید مورد بررسی باستان‌شناسان قرار گیرد، همچنین با این اکتشافات، نشانه‌ای از گذشته خود را پیدا کردیم و معبر نیز با حفظ نشانه‌ها باید هرچه زودتر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

اوراق مشارکت، بخشی از این تأمین مالی این پروژه است

وی در جریان بازدید و بررسی روند پیشرفت ایستگاه‌های فاز نخست خط دو متروی این کلان‌شهر نیز گفت: در صدد هستیم بخشی از خط دو متروی اصفهان تا پایان سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد و ایستگاه دارک تا قدس در اولویت نخست قرار دارد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه امروز از ایستگاه‌های فاز نخست خط دو قطار شهری بازدید شد، تاکید کرد: روند پیشرفت این ایستگاه‌ها بسیار خوب بوده و عملیات نازک‌کاری بعضی از ایستگاه‌ها از جمله عمان‌سامانی شروع شده است.

قاسم‌زاده گفت: روند پیشرفت دیگر ایستگاه‌های خط دو قطار شهری، قابل قبول است و امیدواریم تا پایان سال جاری بخشی از خط دو قطار شهری این کلان‌شهر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با اشاره به تأمین مالی قطار شهری این کلان‌شهر ادامه داد: اوراق مشارکت، بخشی از این تأمین مالی این پروژه است که سال گذشته رقم خوبی در این زمینه به این کلان‌شهر اختصاص یافت و بخش دیگر آن از طریق درآمدهای شهری تأمین می‌شود، همچنین تیم مالی شهرداری به‌صورت جدی پیگیر هستند تا با تأمین منابع مالی وقفه‌ای در اقدامات پیمانکاران ایجاد نشود.

کد خبر 750484

دیگر خبرها

  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم